MEET: Bas - F&B Manager
Bas is sociaal, gedreven en sportief. Met zijn empatisch vermogen staat hij áltijd klaar voor iedereen. De hospitality industry is dus op zijn lijf geschreven. Bas heeft bewust gekozen voor deze branche omdat hij veel energie haalt uit gasttevredenheid. ‘’Ik ga met een voldaan gevoel naar huis als ik mijzelf proactief heb gevoeld; de verwachtingen van de gasten heb overtroffen.’’ Daarnaast zijn de diversiteit van het werk en interesse voor Food & Beverage, (ook in zijn vrije tijd ;-)), wat zijn baan zo leuk maakt.
Na de hotelschool is hij via een open sollicitatie bij Hotel Nassau Breda komen werken. Bas heeft lange tijd gewerkt als F&B Supervisor en is inmiddels doorgegroeid tot F&B Manager.
Het meest bijzondere moment dat Bas heeft meegemaakt tijdens zijn werk is de dag van het Mercedes evenement. ‘’Als team waren we gespannen, maar op een goede manier. Aan het einde van de dag was alles zo soepel verlopen, dit gaf echt een kick!’’ Bas geeft aan dat hij dit teamgevoel direct na zijn eerste werkdag al heel sterk voelde.
Als voorbeeld legt hij een situatie voor, die hem altijd is bijgebleven: ‘’Een gast zei tegen mij: jullie stralen zo erg, door de manier hoe het team met elkaar omgaat, vermaakte ik me al door naar jullie te kijken. Zelfs wanneer de service slecht zou zijn geweest, had dit niks verandert aan de belevenis.’’ Zulke mooie momenten op de werkvloer koestert hij.
Bas vindt de storytelling van ons hotel uniek. Hij beschrijft dat de gehele entourage als je binnenloopt er voor zorgt dat het eerste wat gasten doen is rondkijken, ‘’Er is namelijk zo veel te zien, in ieder detail is onze storytelling verwerkt.’’ De kapel is bij uitstek zijn favoriete plek in het hotel door de vele mooie herrineringen die hij hier heeft beleefd.
Fun fact: voor de Formule 1 komt Bas ’s avonds maar al te graag zijn bed uit.